MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Ananas Flambe Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Meyvelerin en özellerinden biri olan ananas ile özel bir tarif hazırlamaya ne dersiniz?

Tereyağı, esmer şeker ve portakal suyunda kızarıp lezzete bulanacak ananas dilimleri ile sofranızı renkli ve çok lezzetli bir kahraman ile tanıştırın. Özellikle meyve sevmeyen çocuklara yedirebileceğiniz, güzel bir alternatif olan ananas flambe ile hem lezzete hem de vitamine doyabilirsiniz.
Tatlı krizlerini meyveli bir seçenek ile yatıştırmayı sevenlere, acil gelen misafirlere, ananas sevenlere yeni bir alternatif, sevmeyenlere sevdirecek bir sebep olacak ananas flambe ile tanışmak için daha fazla geç kalmayın. En taze, tam kıvamında olan ananasları seçin ve derhal tarifi uygulayın. Tarif mi? Onun için de hemen videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Ananas flambe tarifi, ananas flambe yapımı, ananas flambe yapılışı, ananas flambe malzemeleri, ananas flambe hazırlanışı, ananas flambe nasıl yapılır, ananas flambe nasıl hazırlanır, ev yapımı ananas flambe ve daha birçok farklı tarif MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Ananas Flambe Tarifi
MALZEMELER
  • ananas

    1 adet
  • tereyağı

    2 yemek kaşığı
  • esmer şeker

    1/4 su bardağı
  • portakal suyu

    4 yemek kaşığı
  • kavrulmuş badem

    1 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Ananasları dilimleyin.

  • 2. Adım

    Tereyağı ile şekeri tavada eritin.

  • 3. Adım

    Portakal suyunu ilave edip ısınana kadar pişirin.

  • 4. Adım

    Ananas dilimlerinden tavanın aldığı kadarını ilave edip her iki taraflarını 1-2 dakika pişirin.

  • 5. Adım

    Dilimler esmerleşince tavadan alın. Üzerine kavrulmuş toz badem ile servis edin.