MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Cheeseburger Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Hamburger tariflerimizi beğendiniz mi; Meksika usulü acılı burger, mantar soslu burger, pastırmalı burger ve daha pek çoğu. Hafta sonu keyfinize keyif katacak pratik mini hamburger tariflerimizin bir diğerinde sıra; cheeseburger! Detaylar için videomuzda buluşalım mı?

Cheeseburger Tarifi
MALZEMELER
  • kıyma

    600 gram
  • hardal

    3 tatlı kaşığı
  • worchestershire sos

    3 tatlı kaşığı
  • galeta unu

    3 tatlı kaşığı
  • sirke

    3 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1 silme tatlı kaşığı
  • cheddar peyniri

    4 dilim
  • soğan

    1 adet
  • turşu

    Bir miktar
  • ketçap

    Bir miktar
  • kıvırcık

    Yarım demet
  • tuz

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tüm malzemeyi büyük bir kaseye aktarın.

  • 2. Adım

    Malzemeler birbirine karışana kadar karıştırın.

  • 3. Adım

    Çok fazla yoğurmayın.

  • 4. Adım

    Tenis topu büyüklüğünde parçalara ayırın.

  • 5. Adım

    Köfte, hamburger ekmeğinden daha büyük olacak şekilde yuvarlayın ve şekil verin.

  • 6. Adım

    Önceden ısıttığınız ızgara tavasında ızgara izi olana kadar arkalı önlü pişirin.

  • 7. Adım

    Köftelerinizi tavadan almaya yakın cheddar peynirlerini köftelerin üzerine bırakın ve eriyince tavadan alın.

  • 8. Adım

    Bir kasede küp küp doğradığınız soğanları ve ketçabı karıştırın ekmeğin bir yüzüne sürün.

  • 9. Adım

    Kıvırcık, dilimlenmiş turşu, köfteniz ve soğanlı ketçap sosunu dilediğiniz miktarda hamburgerinize koyun ve sıcak servis edin.