MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Dana Carpaccio Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Gastronom Pelin Dumanlı, MigrosTV mutfağına girdi ve MigrosTV izleyicileri için nefis yemek tarifleri hazırladı. Pelin Dumanlı’dan tarifini aldığımız lezzetlerden biri de; enfes carpaccio. Pelin Dumanlı’dan lezzet dolu tarifi alırken, püf noktaları da öğrendik. Et yemeklerine dair püf noktalarının yanı sıra dana carpaccio tarifi MigrosTV’de!

Dana Carpaccio Tarifi
MALZEMELER
  • dana bonfile

    300 gr
  • sarımsak

    2 diş
  • karabiber

    Bir miktar
  • tuz

    Bir miktar
  • biberiye

    3 dal
  • zeytinyağı

    4 yemek kaşığı
  • balzamik sirke

    4 yemek kaşığı
  • hardal

    1 yemek kaşığı
  • parmesan

    Bir miktar
  • roka

    Bir demet
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kekik, biberiye ve sarımsağı et tahtası üzerinde karıştırın.

  • 2. Adım

    Bonfileyi bu karışıma yatırın.

  • 3. Adım

    Bonfileyi, iyice kızdırdığınız yağsız tavada mühürleyin.

  • 4. Adım

    Bir kasede zeytinyağı, hardal ve balzamik sirkeyi karıştırın.

  • 5. Adım

    Bir miktar tuz ekleyin.

  • 6. Adım

    Bonfileyi sosa bulayın ve streç filme sarın.

  • 7. Adım

    Derin dondurucuda dondurun.

  • 8. Adım

    Çıkardıktan sonra dilimleyin.

  • 9. Adım

    Roka yapraklarının üzerinde, parmesanla birlikte servis edin.