MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Elmalı Tavuklu Dürüm Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Farklı lezzetler arayanlar için nefis bir öneri; elmalı tavuklu dürüm. Sofranıza sıradışı lezzetler katmak istiyorsanız bu pratik tarifimizi kaçırmayın! Elma ve tavuğun bir araya geldiği bir tarifimiz daha var; elmalı tavuk salatası. İlginizi çekebilir. Buradan buyurun! Tavuklu noodle tarifimiz de ilginizi çekebilir!

 

Migros’ta İyi Tavuğun Hikayesi
Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar.
İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor.
İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor.
Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor.
Siz de Migros’a gelin, sevdiklerinizle güvenle tüketeceğiniz iyi tavuklardan alın.
Elmalı Tavuklu Dürüm Tarifi
MALZEMELER
  • mayonez

    2 kaşık
  • yoğurt

    2 kaşık
  • ceviz

    Yarım bardak
  • karabiber

    1 tutam
  • kekik

    1 tutam
  • tuz

    1 tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Elma ve tavuğu hiç bir arada kullandınız mı? Gelin şahane bir dürüm yapalım.

  • 2. Adım

    Önce tavuğu, elmayı, yoğurdu, cevizi, mayonezi, kekik-karabiber ve tuzu karıştırın.

  • 3. Adım

    Karışımı lavaşın üzerine dökün ve sarın.

  • 4. Adım

    İkiye kesip servis tabağına alın.

  • 5. Adım

    Dilerseniz yeşillikler ya da domates ile süsleyin.