MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Güllaç Yufkasından Börekle Tanışmanın Tam Zamanı!
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME5'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Güllaç yufkası ile yaptığımız pratik tarifler, sucuklu paçanga ile devam ediyor. Geleneksel börek tariflerimizden paçanga böreği pazar kahvaltılarının da baştacı. Pratik sucuklu paçanga tarifimizi kaçırmayın!

Güllaç Yufkasından Börekle Tanışmanın Tam Zamanı!
MALZEMELER
  • güllaç

    3 yaprak
  • süt

    1 çay bardağı
  • sucuk

    Biraz
  • kaşar

    Biraz
  • domates

    Biraz
  • biber

    Biraz
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir adet güllaç yaprağını tezgahımıza koyuyoruz.

  • 2. Adım

    Her yerini su ya da süt ile ıslatıyoruz.

  • 3. Adım

    Bu arada iç malzemelerimizi doğruyoruz.

  • 4. Adım

    Islatılıp yumuşayan yaprağımızın üzerine malzemelerimizi diziyoruz.

  • 5. Adım

    İçimizi sıraladıktan sonra alttan, üstten ve yanlardan kapatıp, ikiye katlıyoruz.

  • 6. Adım

    Börekleri bu şekilde hazırlayıp, bir taraftan ocağa teflon tavayı koyuyoruz.

  • 7. Adım

    Yapışmaması için çok az zeytinyağı ekliyoruz.

  • 8. Adım

    Hazırlanan börekleri tavaya atıyoruz.

  • 9. Adım

    Arkalı önlü nar gibi kızaran böreklerimizi tabağa alıp servis ediyoruz.