MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Hindili Çoban Kavurma Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Hindi tariflerimizi beğendiniz mi? Lezzet duraklarımız daha bitmedi. Şimdi de sıra; malzemesi az, lezzeti bol kolay yemek tarifi çoban kavurmada! İyi hindi etimizin sağlıklı dokusunun, soğan, salça ve maydanoz ile buluşmasıyla ortaya çıkan çoban kavurma tarifi burada!

iyi-tavuk

Hindili Çoban Kavurma Tarifi
MALZEMELER
  • soğan

    1adet
  • maydanoz

    1/2 demet
  • hindi fileto kuşbaşı

    600 gr
  • domates salçası

    1 yemek kaşığı
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Soğanı yarım halka şeklinde doğrayın.

  • 2. Adım

    Maydanozu ince ince kıyarak soğanla harmanlayın.

  • 3. Adım

    Hindi filetodan kuşbaşı eti tereyağı ile bir miktar kavurun ve üzerine maydanoz ve soğanı ekleyin.

  • 4. Adım

    Et suyunu çekene kadar bir süre pişirin.

  • 5. Adım

    Domates salçası ekleyin; tuz ve karabiber ilave edin.

  • 6. Adım

    Üzerini bir parmak örtecek şekilde sıcak su ekleyin ve 25-30 dakika kadar pişirin. Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.