MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Karnabahar Kızartması
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Çiçek gibi mi desek, kartopu gibi mi? Brokolinin kuzeni mi desek, yoksa o tamamen kendine özgü ve bambaşkadır mı? Karnabahardan bahsediyoruz elbette! Kimisinin çok sevdiği, kimisinin ise daha ilk gördüğü andan yüzünü buruşturduğu nadir sebzelerimizden biridir kendisi…
Birçok kanser çeşidine karşı kalkan görevinde olması, metabolizma hızının artmasına yardımcı olması, bol miktarda C vitamini içeren yapısı ile çocukların da yetişkinlerin de düzenli olarak tüketmesi gerekenler arasındadır. “E sevmiyoruz ki nasıl olacak o iş?” diye soruyorsanız gelin peşimizden; çünkü cevabınızı bulmuş olabilirsiniz!
Madem ki karnabaharı pek sevmiyorsunuz o hâlde sevebilmek için yeni tarifler öğrenmeye biraz gönüllü olmaya ne dersiniz? Mesela bu işe karnabahar kızartması ile başlamak harika bir fikir olabilir mi? Bir miktar haşladığınız karnabaharı hazırladığınız karışıma buladıktan sonra kızgın yağa atıyor ve kolayca pişiriyorsunuz. Son olarak üzerine bir de yoğurt gezdirirseniz şahane olacak karnabaharı denemek için daha fazla geç kalmayın. Tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Karnabahar kızartması tarifi, karnabahar kızartması nasıl yapılır, karnabahar kızartması nasıl hazırlanır, karnabahar kızartması malzemeleri, karnabahar kızartması yapılışı, karnabahar kızartması hazırlanışı, ev yapımı karnabahar kızartması ve daha birçok nefis tarif için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Karnabahar Kızartması
MALZEMELER
  • karnabahar

    Haşlama için; Yarım
  • su

    1 litre
  • un

    1 tatlı kaşığı
  • yumurta

    Kızartmak için; 2 adet
  • süt

    1 su bardağı
  • un

    4 yemek kaşığı
  • tuz

    1 çay kaşığı
  • sıvı yağ

    1 bardak
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir tencereye suyu koyun, ardından karnabaharların başlarını ayıklayıp 10-15 dk haşlayıp süzün.

  • 2. Adım

    Bir kabın içerisine kızartmak için olan tüm malzemeleri ekleyin ve karıştırın.

  • 3. Adım

    Bir tavaya sıvı yağ dökün ve haşladığınız karnabaharları bu sosa batırıp kızgın yağda arkalı önlü pişirin.

  • 4. Adım

    Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis edebilirsiniz.