MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kuşbaşılı Karnıyarık Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK35'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Geleneksel yemekler MigrosTV’de! Tepsi kebabı, kuzu şiş ve gerdan çorbası tariflerinin ardından şimdi de sıra kuşbaşılı karnıyarık tarifinde. Patlıcanlı tarifleri seviyorsanız sofranızda bu leziz karnıyarık tarifine de yer açın deriz. Pratik yemek tarifleri için MigrosTV‘den ayrılmayın!

Kuşbaşılı Karnıyarık Tarifi
MALZEMELER
  • patlıcan

    6 adet
  • kuşbaşı et

    250 gram
  • domates

    3 adet
  • yeşil biber

    2 adet
  • kuru soğan

    1 adet
  • sarımsak

    5 diş
  • salça

    1 yemek kaşığı
  • pul biber

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
  • nane

    Bir tutam
  • tuz

    Bir tutam
  • sıvıyağ

    2 yemek kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Patlıcanlar alacalı soyun, sıvıyağda kızartın ve kağıt havluya koyun.

  • 2. Adım

    Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı sıvıyağ ısıtın, etler, ilave edin.

  • 3. Adım

    Sırasıyla üzerine ince doğranmış soğan, küçük doğranmış domates, biber, sarımsak, salça ve baharatlar ekleyerek soteleyin.

  • 4. Adım

    Patlıcanların içini açın, harçtan doldurun; harcın artan sulu kısmı ile birlikte biraz suyu tepsiye döküni.

  • 5. Adım

    10 dk kadar fırında pişirin.