MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kaymaklı Malatya Kayısı Lokmaları Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Kuru kayısı, anlık tatlı krizleri için iyi bir seçenek olabilir hele bir de üstünde kaymak varsa! Nefis kaymaklı lokmalara ne dersiniz?

Tatlı sever misiniz? O halde bu önerilerimize de göz atın deriz! Çikolata topları, damla çikolatalı muffin ve yumurtasız mozaik pasta.

Kaymaklı Malatya Kayısı Lokmaları Tarifi
MALZEMELER
  • kuru kayısı

    10 adet
  • su

    3 bardak
  • kaymak

    200 gr
  • şeker

    100 gr
  • fındık

    30 gr
  • badem

    30 gr
  • antep fıstığı

    30 gr
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kayısıları tencereye alıp suda bekletin, daha sonra şekeri ilave edin.

  • 2. Adım

    Kayısılar yumuşayana kadar pişirin ve süzdürün.

  • 3. Adım

    Kayısıların içlerini açıp, kaymakla doldurun.

  • 4. Adım

    Daha sonra fındık, badem ve antep fıstığını bıçakla kesip, kayısıları bulayarak servis edebilirsiniz.