MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kırmızı Soğanlı Palamut Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI3 Porsiyon

Palamut tarifleri ile devam ediyoruz. Şimdi sırada kırmızı soğan ile harmanlanan enfes bir fırında palamut tarifi var. Tuzlu suda yaşayan enfes, sıkı etli bir balık olan palamutun lezzetine kendinizi bırakmak için videomuza buyurun! “Ben balığı fırında severim!” diyenlerdenseniz bu fırınlanmış lezzeti kaçırmayın deriz!



              
Kırmızı Soğanlı Palamut Tarifi
MALZEMELER
  • palamut

    12 dilim
  • soğan

    4 kırmızı
  • zeytinyağı

    Yarım çay bardağı
  • limonun suyu

    Yarım
  • deniz tuzu

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Soğanların kabuklarını soyup piyazlık doğrayın.

  • 2. Adım

    Zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.

  • 3. Adım

    Soğanı fırın kabına yayın.

  • 4. Adım

    Palamut dilimlerini soğanların aralarına yerleştirin.

  • 5. Adım

    Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ekleyip üzerini yağlı kağıt ile örtün ve 200 dereceye ayarlanmış fırında 25 dakika pişirin.

  • 6. Adım

    Üzerindeki kağıdı kaldırıp 5 dakika daha pişirin.

  • 7. Adım

    Sıcak servis yapın.