MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kivili Tart Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME60'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Tatlı ile ekşinin muhteşem uyumu kivili tartta enfes bir lezzete dönüşüyor. Kivili tart tarifimize mutlaka göz atın. Tart hamuru tarifi için buraya tıklayın. Vanilyalı krema tarifi için buraya tıklayın.

Kivili tarta alternatif tatlar sunmaya devam ediyoruz; çilekli tartincirli tart ve kırıntı tart tariflerimizin videolarına da bakabilirsiniz.

 İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Kivili Tart Tarifi
MALZEMELER
  • tart hamuru

    500 gram
  • vanilyalı krema

    1 paket
  • kivi

    500 gr
  • krema

    1 paket
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Fırını 180 dereceye getirin.

  • 2. Adım

    Dinlenmiş tart hamurunuzu iki yağlı kağıt arasında 2 mm kalınlığa gelene kadar açın ve tart kalıbına yayın.

  • 3. Adım

    Çatal yardımı ile tartınızın tabanında küçük delikler açın.

  • 4. Adım

    Yağlı kağıt ile tartınızın tabanını kaplayın ve üstünü kapatacak kadar herhangi bir ağırlık yerleştirin.

  • 5. Adım

    180 derece fırında 45 dakika pişirip üstündeki ağırlık ve yağlı kağıdı alın ve tekrardan fırına koyun 10-15 dakika daha pişirip fırından alın ve soğumaya bırakın.

  • 6. Adım

    Vanilyalı kremadan tartınızın içine yetecek kadar alın ve içine ortalama 1 çorba kaşığı krema koyun ve iyice karıştırın.

  • 7. Adım

    Tart hamurunuz soğuduktan sonra içini vanilyalı krema ile kaplayın,tartın üstünü de istediğiniz şekilde kestiğiniz kivileri yerleştirin.