MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kuşkonmazlı Kremalı Somon Balığı
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK45'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon

Kuşkonmazlı Kremalı Somon Balığı, kremanın damak yumuşatıcı tadı ile somon etinin lezzetli dokusunu bir araya getiriyor. Ceviz, kuşkonmaz, mısır, soğan ve kekik ile zenginleşen bu lezzetli yemeği sevdiklerinize keyifle sunacaksınız. Buyurun MigrosTV’ye. Farklı tatları bir araya getirmeyi seviyorsanız, Hürriyet Turuncu Gazete’deki tariflere de göz atmanızda fayda var.

Kuşkonmazlı Kremalı Somon Balığı
MALZEMELER
  • somon balığı

    300 gr dilimlenmiş
  • kuşkonmaz

    300 gr haşlanmış
  • zeytinyağı

    2 yemek kaşığı
  • tereyağı

    2 yemek kaşığı
  • krema

    1 su bardağı
  • ceviz

    1/2 çay bardağı dövülmüş
  • mısır

    Konserve
  • arpacık soğan

    3-4 adet
  • kekik

    İnce kıyılmış taze
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir fırın tepsisine somon balığını alarak yağ, tuz ve karabiber ekleyip 200 derecelik fırında 20 dk pişirin.

  • 2. Adım

    Daha sonra tavada tereyağı ve soğanları soteleyin.

  • 3. Adım

    İçerisine kuşkonmaz, mısır, ceviz, kekik, karabiber ve tuzu ilave edip soteleme işlemine devam edin.

  • 4. Adım

    Sebzeleri pişirdikten sonra 1 su bardağı krema ekleyerek 2 dk daha pişirin ve ocaktan tavaya alın.

  • 5. Adım

    Servis tabağına kremalı sebzeleri alın ve üstüne somon balığını ekleyip servis edin.