MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Lahanalı Krep Ruloları Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Şişkinlik azaltıcı etkisi olduğu bilinen lahana ile birbirinden özel, pratik ve bir o kadar lezzetli tarifler yapmaya devam ediyoruz. Sırada sofraların sevilen lezzeti krep var. Daha önce pek çok farklı tat ile harmanladığımız krebi bu sefer lahanalı yapıyoruz. Şipşak hazırlayabileceğiniz lahanalı krep ruloları tarifi şimdi MigrosTV’de!

Lahanalı Krep Ruloları Tarifi
MALZEMELER
  • lahana yaprağı

    6
  • kaşar peyniri

    1 su bardağı
  • maydanoz

    1/2 demet
  • un

    1.5 su bardağı
  • yumurta

    4
  • süt

    1 su bardağı
  • sıvı Yağ

    2 çorba kaşığı
  • tuz

    1 tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Lahana yapraklarını haşlayın.

  • 2. Adım

    Ayrı bir kapta ince kıyılmış maydanoz ile kaşar peyniri rendesini karıştırın.

  • 3. Adım

    Krep hamurunu yapmak için, bir kapta bir buçuk su bardağı un, yumurta, süt, sıvı yağı ve tuzu karıştırın.

  • 4. Adım

    Yapışmaz tavayı çok az yağlayın. Krep hamurundan yarım kepçe alarak tavaya dökün.

  • 5. Adım

    İki tarafını da kızartın. Ardından krebi düz bir zemine alın.

  • 6. Adım

    Üzerine haşlanmış lahana yaprağından koyun.

  • 7. Adım

    İçine hazırladığınız içten koyun.

  • 8. Adım

    Rulo şeklinde sarın. Rulo yaptığınız krepleri 3 parçaya kesin.

  • 9. Adım

    Çok hafif yağlanmış bir tepsiye dilimleri dizin.

  • 10. Adım

    Üzerine kaşar peyniri rendesi serpin.

  • 11. Adım

    1. 200 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirin.