BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK15'DK
-
PİŞİRME10'DK
-
KİŞİ SAYISI8 Porsiyon
En taze ve en çıtırından günlük yufka, iyisinden bir kaşar, çemensizinden pastırma, kıpkırmızı ve mis kokulusundan domates, en aromatiklerinden biberlerin nefis birlikteliği ve işte paçanga böreği!
Mutfakların hangi yemeğe eklense lezzeti arşa çıkaran bu malzemeleri ile size kırıntıları dahi yedirecek buluşması için hazırsanız, tabakları uzatmaya başlayın!
Ara sıcak olarak bilinse de ana yemek olmayı hak ettiği düşünülen paçanga böreği ile sofranıza özellik katabilecek, damaklarınızdan midenize doğru hoş bir yolculuğa tanık olabileceksiniz. Yapımı kolay, lezzeti iddialı paçanga böreği nasıl yapılır, detaylar için videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!
Paçanga böreği tarifi, paçanga böreği nasıl yapılır, evde kolay paçanga böreği ve daha birçok farklı börek tarifi için MigrosTV videolarını izlemeye devam edin.
Servis Önerisi: Servis tabağının zeminine fazla yağı çekmesi için bir peçete koyabilirsiniz.
Püf Noktası:
Pişirme esnasında kızgın bir yağ kullanmalısınız. Önlü arkalı olarak altın sarısı rengine getirecek kadar, çok fazla yakmadan kızartmalısınız. İç malzemesinde kullanacağınız pastırmanın yoğun bir tadı ve kokusu olmasın istiyorsanız kenarlarındaki çemenleri temizlemeyi unutmayın.