MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Sebzeli Tavuk Çorbası Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI5 Porsiyon

Stres, cilt ve kemikler için vazgeçilmez olan tavuk eti yağsız ve proteince zengin olduğundan hazmı kolay bir gıda. Kırmızı etlere oranla daha ekonomik olan tavuk eti, vücudumuzdaki hücrelerin büyümesi ve onarımı için gerekli olan aminoasit bakımından da zengin üstelik. Pratik ve lezzetli tarif arayanlar için ideal bir  Sebzeli kremalı tavuk çorbası hazırladık, tarifi için buraya bekleriz!

MigrosTV’de dumanı üstünde çorba tarifleri sizi bekliyor; kremalı mantar çorbası, ekşili semizotu çorbası, şekerli rus lahana çorbası.

 

Migros’ta İyi Tavuğun Hikayesi
Hormonsuz beslenme programı uygulanan iyi tavuklar, tertemiz yuvalarında, normal büyüme sürelerinde büyüyorlar.
İyi tavukların düzenli sağlık kontrolü veteriner hekim tarafından yapılıyor.
İyi tarım uygulamaları sertifikasına sahip ürünler, Kontrol ve Sertifikasyon kuruluşu denetimlerinde 317 farklı kontrol kriterinden başarıyla geçerek rafta yerini alıyor.
Tüm bu süreçlerde çevreye, insan sağlığına ve hayvan refahına duyarlılık esas alınıyor.
Siz de Migros’a gelin, sevdiklerinizle güvenle tüketeceğiniz iyi tavuklardan alın.
Sebzeli Tavuk Çorbası Tarifi
MALZEMELER
  • orvital organik tavuk

    1 adet
  • kereviz

    2-3 dal (Sadece sapı)
  • havuç

    2 adet
  • kabak

    1 adet
  • kapya

    1 adet
  • soğan

    1 adet
  • krema

    2 paket
  • un

    20 gr
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Tavuk göğüs etlerini tencerede haşlayıp didikleyin.

  • 2. Adım

    Tavuk suyunu ayırın. Bir tencereye yağı koyup hafifçe kızdırın.

  • 3. Adım

    Kızdırdığınız yağa unu ilave edin, un sarı bir renk alana kadar kavurun.

  • 4. Adım

    Kavrulan una tavuk suyunu ve tuzu ilave ederek kaynatın.

  • 5. Adım

    Daha sonra küp küp doğradığınız sebzeleri, didiklenmiş tavukları ve kremayı koyarak 20 dakika daha kaynatın.

  • 6. Adım

    Tuzunu ve karabiberini ekleyin. Sıcakken servis edin.