MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Tas Kebabı
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Tas kebabı yiyebilmek için şehrin en özel restoranlarını araştıranlar size harika bir haberimiz var! Kim demiş tas kebabı evde yapılmaz diye? Kendi evinizde kendi ellerinizle kusursuz bir tas kebabı hazırlayıp ister suyuna bana bana ister yanında pilavınızı kaşıklaya kaşıklaya gönlünüzce yemeye hazır mısınız? Biz tarifi vermeye çoktan hazırız!

Kuşbaşı etlerin, havuç ve patates küpleriyle buluşturarak önce tenceredeki renkli aşklarına gözlerimizle, daha sonra bu aşka damaklarımızı ortak ediyoruz. Eğer siz de yemeğe gelecek misafirinize özel bir et yemeği yapayım diyorsanız bu nefis kebaba şans verebilirsiniz. Yanına bir pirinç pilavı da eklerseniz sizden iyi ev sahibi olmaz. Geri kalan detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Tas Kebabı
MALZEMELER
  • dana kuşbaşı

    600 gram
  • patates

    1 adet orta boy
  • havuç

    1 adet
  • kuru soğan

    1 adet
  • sarımsak

    2 adet
  • tereyağ

    2 yemek kaşığı
  • sıvı yağ

    1 yemek kaşığı
  • un

    1 yemek kaşığı
  • acı biber salçası

    1 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
  • tuz

    1 tatlı kaşığı
  • su

    4 su bardağı