MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Tulum Peynirli Kabak Salatası Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK20'DK
  • PİŞİRME20'DK
  • KİŞİ SAYISI2 Porsiyon

Tulum peynirli kabak salatası tarifimiz ile sofranıza damga vurmaya geliyoruz!


Bu tariflerimiz de ilginizi çekebilir; çilekli ıspanak salatasısoslu enginar yaprakları.

 

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Tulum Peynirli Kabak Salatası Tarifi
MALZEMELER
  • kabak

    2 adet
  • ceviz içi

    1 çay bardağı
  • limon

    1 adet (Sadece kabuğu)
  • tulum peyniri

    150 gr
  • dereotu

    4-5 dal
  • zeytinyağı

    1 yemek kaşığı
  • tuz

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Kabakların kabuklarını temizleyip çok ince dilimleyin.

  • 2. Adım

    Bir tencerede suyu kaynatıp tuz ilave edin.

  • 3. Adım

    Kabakları içine atıp haşlayın.

  • 4. Adım

    Kabakları sudan alıp suyunu süzün.

  • 5. Adım

    10 çapında geniş kenarlı mutfak çemberini servis tabağına yerleştirin.

  • 6. Adım

    İçine bir sıra haşladığınız kabaktan yerleştirin.

  • 7. Adım

    Üzerine ceviz içi serpin.

  • 8. Adım

    İnce dilimlediğiniz tulum peynirini cevizlerin üzerine paylaştırın.

  • 9. Adım

    Rendelenmiş limon kabuklarını serpin.

  • 10. Adım

    Bu işleme çemberin içi doluncaya kadar devam edin.

  • 11. Adım

    Çemberi dikkatlice çıkarın.

  • 12. Adım

    2. Zeytinyağını salatanın üzerine gezdirin ve tekrar rendelenmiş limon kabuğu serpip servis yapın.