MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Yoğurtlu Meyveli Parfe Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Meyve ve yoğurt bu parfede buluşuyor! Nefis tarifimiz ile çocuklar meyveye doyuyor! Çocuğunuza yoğurt sevdirmenin en güzel yolu MigrosTV’de!
Meyveli tatları severseniz, doğru adrestesiniz; kayısılı yoğurt atıştırmalığı, karpuz panç.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Yoğurtlu Meyveli Parfe Tarifi
MALZEMELER
  • çilek

    1 kase
  • vişne

    1 kase
  • kayısı

    1 kase
  • süt

    2 su bardağı
  • krem şanti

    1,5 poşet
  • yoğurt

    1 kase
  • toz şeker

    1 su bardağı
  • antep fıstığı

    1 çay bardağı
  • vanilya

    1 paket
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak toz şanti ve sütü çırparak krem şanti hazırlayın.

  • 2. Adım

    Daha sonra üzerine yoğurt, vanilya ve toz şeker ekleyerek iyice çırpın.

  • 3. Adım

     Çilekleri, kayısıları, vişneyi küçük küçük doğrayarak içerisine ilave edin.

  • 4. Adım

     Parfeyi kalıba koyup buz dolabında 1 gece bekletin.

  • 5. Adım

     Kalıptan çıkan parfeleri taze nane yaprakları ile süsleyebilirsiniz.

  • 6. Adım

    Erimeden soğuk servis yapın.