Açma Tarifi
5 votes, average: 2,80 out of 55 votes, average: 2,80 out of 55 votes, average: 2,80 out of 55 votes, average: 2,80 out of 55 votes, average: 2,80 out of 5
2,80/5Toplam: 5 Oy
view 5.488
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
10

Açma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Doğunun simiti, batının donutu ile kapışıyor, ortaya açma çıkıyor. Simit kadar leziz; ama dolgun, donut kadar pofuduk; ama tuzlu bu şahane lezzet için bu kez koştura koştura fırınlara gitmek yerine evimizin mutfağına doğru ilerliyor kendi ellerimizle hazırlıyoruz.

Beslenme çantalarının pratik seçeneği, çay sofralarının baş yıldızı, özel kahvaltıların da ayaküstü yapılan kahvaltıların da en iyi arkadaşıdır açma. Yanına süt, peynir, reçel, domates her kahvaltılık da yakışır; tek başına tüketildiğinde de lezzetinden bir şey kaybetmez.
Hadi sofranızda ona da yer açın ve herkesi damak tatlarından yakalayın. Tüm detaylar videomuzda.

Açma tarifi, açma nasıl yapılır, leziz açma, pratik açma, evde açma yapımı, açma hazırlanışı ve daha birçok tarif için bizden ayrılmayın.

Açma Yapımı:

1. Öncelikle sıvı malzemelere şeker ve mayayı koyup hafifçe kabarmasını bekleyin.
2. Yumurtanın 1 tanesinin sarısını açmaların üzerine sürmek için ayırın. Kalan malzemeleri ilave edin.
3. Unu yavaş yavaş ilave ederek yoğurun ve çok yumuşak bir hamur elde edin.
4. Üzerini kapatarak 40 dakika kadar kabarmasını bekleyin.
5. Kabardıktan sonra mandalina büyüklüğünde bezelere ayırın.
6. Ellerinizle açıp üzerine tereyağ sürün ve hamuru rulo yapın.
7. Sonra ellerinizle uzun rulo haline getirin ve simit gibi yuvarlayın.
8. Pişirme kağıdı serili tepsiye dizin. Üzerine fırça ile yumurta sarısı sürün.
9. Yarım saat kadar mayalanmasını bekleyin ve 200 derece ısınmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER