Alman Pastası Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,26/5 Toplam: 6.618 Oy
view 58.840
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Alman Pastası Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dünya mutfaklarının sevilen tatlarına soframızda yer vermeye devam ediyoruz. Fener balıklı Portekiz pilavımız ve Hollanda usulü elmalı pay tarifimizi izlediniz mi? Gelin bir de Alman Pastası yapalım. Nefis tarifimizi kaçırmayın!

Alman Pastası Yapımı:

1. Fırını 200 derecede ısıtın.
2. Şeker ve yumurtaları iyice çırpın.
3. Kalan malzemeleri de ilave edip çok iyi çırpın.
4. Yuvarlak orta boy teflon tepsinin dibini yağlayıp hamuru tepsiye dökün ve fırına verin.
5. Kek kabarıp kızarmaya başlayınca ısıyı 170 dereceye düşürün.
6. Kızarınca kürdanla kontrolünü yapıp fırından alın.
7. Keki tepsiden çıkarın tam ortadan iple enine ikiye bölün.
8. Kremayı hazırlayıp mikserle iyice çırpın.
9. Kekin alt kısmını kesik tarafı üstte kalacak şekilde tekrar tepsiye yerleştirin.
10. Kremanın tamamını tepsideki kekin üzerine dökün ve yayın.
11. Kekin diğer parçasını da kesik kısmı kremaya dönük olarak üzerine kapatın.
12. Pastanızı serin bir yerde veya buzdolabında tamamen soğuttuktan sonra üzerine pudra şekerini eleyin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER