Arpacık Soğanlı Et Yahnisi Tarifi
2 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 52 votes, average: 3,00 out of 5
3,00/5Toplam: 2 Oy
view 2.775
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Arpacık Soğanlı Et Yahnisi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Ucuz etin yahnisinin nasıl olduğu konusunun tartışmaları devam ederken ona rakip olacak bir soru daha geliyor. Arpacık soğanlı et yahnisi nasıl olur? Bizce şahane olduğu kesin!

Yumuşacık, kuşbaşı etlerin içerisine taptaze arpacık soğanların lezzetini bıraktığı, et sevenlerin bayılacağı leziz bir yahni ile önce sofranızı sonra midenizi şenlendirmeye hazır olun. İster yanına şöyle bir üzerinde suyunu gezdirdiğiniz pilavı ekleyip kaşık kaşık yeyin, isterseniz de ekmeğinizi suyuna bana bana lezzetine doyun.

Hem tadı hem de görünümü ile kendinden söz ettirecek pratik ve doyurucu et yahnisi ile herkesi büyülemek için tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Arpacık soğanlı et yahnisi tarifi, arpacık soğanlı et yahnisi nasıl yapılır, arpacık soğanlı et yahnisi hazırlanışı, arpacık soğanlı et yahnisi yapımı, arpacık soğanlı et yahnisi nasıl hazırlarım ve daha birçok et yemeği tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Arpacık Soğanlı Et Yahnisi Yapımı:

1. Derin bir tencere içerisine sıvı yağ alıp kızdırın. Ardından kuşbaşı şeklinde doğranmış etleri tencere içerisine alıp rengi dönene kadar yüksek ateşte kavurun.
2. Rengi dönen etlerin üzerine arpacık soğan ve sarımsakları ilave edin.
3. Daha sonra sıcak su ile açtırdığınız salçayı, rendelenmiş domatesi ve baharatları ekleyip karıştırın.
4. Son olarak üzerini geçecek kadar yaklaşık 2 su bardağı sıcak suyu ilave edip kapağını kapatın ve kısık ateşte 45 dakika pişirip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER