MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Aslan Pasta Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK25'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

29 Aralık’ta sinemalara gelen Jumanji: Vahşi Orman filminin heyecanını yaşamak için safari temalı eğlenceli tariflerimizi hazırlıyoruz…

90’lı yılların en eğlendirici filmlerinden biri olan Jumanji: Vahşi Orman; bu kez günümüz koşulları, teknolojisi ve yenilenen kadrosu ile yeniden vizyonlarda! Takdir edersiniz ki MigrosTv tarifleri buna elbette ki sessiz kalmamalıydı.

Jumanji: Vahşi Orman filminin tam içerisinde kendinize yer bulabilmenin gidiş yolu pek lezzetli, gidiş yönü ise mutfaktan geçiyor!

Şimdi size lezzetli, yaratıcı ve en az film kadar eğlenceli bu pasta tarifi ile filmin gizemli ve eğlence dolu dünyasının içine sızmayı vaat ediyoruz.

Aslan Pasta tarifi, “Aslan pasta nasıl yapılır?” sorusunun cevabı; farklı, eğlenceli ve çok yaratıcı pasta tarifleri için bizden ayrılmayın. Mutfakta harikalar yaratmak için MigrosTV en yakın sırdaşınız, bizi takip etmeye devam edin.

Püf Noktası:

Süslemesi için ne kadar çok çikolata kaplı kraker kullanırsanız, aslan görünümü o denli görkemli olacaktır.

Aslan Pasta Tarifi
MALZEMELER
  • pasta tabanı

    1
  • pastacı kreması

    1
  • krem şanti

    1 paket
  • süt

    0.5 lt.
  • Turuncu gıda boyası

  • Zerdeçal

  • çubuk kraker

    Bolca
  • çikolata

    50 gr.
  • Krema torbası

ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Krem şanti ve pastacı kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayın, 2 yemek kaşığı kadar ayırın.

  • 2. Adım

    Kalan kremayı gıda boyası ve zerdeçal ile renklendirin.

  • 3. Adım

    Kremayı yarım saat kadar buzdolabında bekletin.

  • 4. Adım

    Pasta tabanının bir parçasının üzerine kremayı bolca sürün.

  • 5. Adım

    Pasta tabanının diğer parçasından 5 cm çapında minik yuvarlaklar kesin.

  • 6. Adım

    1 yuvarlağı 2 ye bölüp kremayla kulak şeklinde pastaya yapıştırın.

  • 7. Adım

    Kalan minik parçaların üzerine de turuncu krema sürün.

  • 8. Adım

    Ayırdığınız beyaz krema ile aslanın gözlerini oluşturun.

  • 9. Adım

    Eritilmiş çikolata ile ağız ve burun yapın.

  • 10. Adım

    0. Çubuk krakerler ile aslanın yelesini oluşturun..Minik parçalara da aynı işlemi yapın. Afiyet olsun.