Ayvalı Kereviz Tarifi
5.106 votes, average: 4,47 out of 55.106 votes, average: 4,47 out of 55.106 votes, average: 4,47 out of 55.106 votes, average: 4,47 out of 55.106 votes, average: 4,47 out of 5
4,47/5Toplam: 5.106 Oy
view 70.521
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Ayvalı Kereviz Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bugüne kadar onu hep patates ile birlikteliğinden tanıdınız; şimdi yepyeni bir beraberliğe imza atmanın tam zamanı dedik ve mutfakta harikalar yaratmaya koyulduk!

Faydaları saymakla bitmeyen kereviz, bu kez ayva âşıklarını mutlu etmek için geliyor. Küp küp doğradığımız havuçlara yine küp küp doğradığımız ayva ve kerevizi ekleyip ortaya renk cümbüşlü bir sağlık deposu çıkardık! Onları önce hafifçe kavurduk ve pek alışık olmadıkları bu birlikteliğe alıştırarak güzelce karıştırdık, daha sonra su ekleyip iyice kaynaştırdık. Son olarak üzerlerine bolca limon sıkıp hem lezzeti hem de faydasını artırdık. Geriye sadece afiyetle tüketip faydalarından yararlanmak kaldı! Siz de lezzeti hafif, faydası bol bir seçenek arıyorsanız bu tarifimizi hemen deneyip sihrine kapılın deriz. Geri kalan tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Ayvalı Kereviz Yapımı:

1. Bir tencereye zeytinyağ ve küp küp doğranmış soğanlar ilave edilip kavrulur.
2. Ardından küp küp doğranmış havuçlar ve kerevizler eklenir 3-4 dakika kavrulur.
3. Kabukları soyulmuş küp küp kesilmiş ayvalarda eklenir ardından su eklenir ve kaynamaya bırakılır.
4. Pişmeyen yakın baharat ve şeker ilavesi yapılır. Tüm sebzeler pişene kadar ara dura karıştırarak pişmeye bırakılır.
5. İster sıcak ister soğuk olarak servis edilir.
6. Servis önerisi: İsterseniz bir adet portakal suyu ilave ederek pişirebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER