MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Bağışıklık Güçlendirici Enginar Kalbi Salatası
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK0'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Ege mutfağının en sevileni, karaciğer dostu besinlerin en etkilisi, bahar
mevsimi itibarıyla kendisinden sıkça yararlandığımız enginar; bu kez bize
kalbini vererek kendine bir kez daha âşık ediyor!
Sıradaki tarifimiz pişirme derdi olmadan faydalı sonuçlara ulaşmayı sevenleri
çok mutlu edecek; çünkü enginar kalplerini pişirmeyle uğraşmadan nefis bir
salata hazırlayabileceksiniz. Taze soğan, taze nane, kuru domates gibi
malzemelerin eşlik edip bir lezzet şöleni yarattığı bu tarif enginara şans
vermenizi kolaylaştıracak cinsten! Lif ve antioksidan içeriği, potasyum, C
vitamini, folat, magnezyum zenginliğiyle bağışıklık dostu olan enginar kalbi
salatasıyla siz de hastalıklara karşı savaş açabilirsiniz.
Hafif bir diyet öğünü ya da ana yemeğinize eşlik edecek bir vitamin deposu
olarak tercih edebileceğiniz enginar kalbi salatası; bugün sizin de sofranızda
yer alsın istiyorsanız hemen videomuzu izleyip harekete geçebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun!

Bağışıklık güçlendirici enginar kalbi salatası tarifi ve daha birçok bağışıklık
dostu seçenek için diğer videolarımızı da incelemeyi unutmayın.

Bağışıklık Güçlendirici Enginar Kalbi Salatası
MALZEMELER
  • enginar kalbi

    15 adet
  • balzamik sirke

    1,5 yemek kaşığı
  • zeytinyağı

    3 yemek kaşığı
  • limonun suyu

    1 adet
  • kuru domates

    8 adet
  • taze soğan

    1 dal
  • taze nane

    2 dal
  • maydanoz

    3 dal
  • tuz

    1,5 çay kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak enginar kalplerini ikiye bölün.

  • 2. Adım

    Taze soğan, maydanoz, nane ve kuru domatesleri doğrayın.

  • 3. Adım

    Tüm malzemeler hazır olunca bir kabın içerisine sirke, yağ, limon suyu ve baharatları karıştırıp ekleyin.

  • 4. Adım

    Ardından ekleyip iyice harmanlayarak malzemeleri yapabilirsiniz.