Baharatlı Tavuk Kanatları Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,82/5 Toplam: 11 Oy
view 20.078
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Baharatlı Tavuk Kanatları Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

MigrosTV mutfağında yine nefis lezzetler hazırlamaya devam ediyoruz. Tavuk kanatları hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! Üstelik portakal suyu ve baharatlarla marine edilen tavuk kanatlarımız sadece yarım saatte sofranızda. Ton balıklı milföy ruloları tarifimizi de mutlaka denemelisiniz.

Baharatlı Tavuk Kanatları Yapımı:

1. Bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz tavuk kanatlarını derin bir kaseye alın.
2. Zeytinyağı, taze sıkılmış portakal ve limon suyu, ezilmiş sarımsak, tuz, kekik, karabiber ve toz kırmızıbiber ilavesiyle karıştırın.
3. Isıya dayanıklı bir fırın kabına aldığınız marine tavuk kanatlarını önceden ısıtılmış 220 derece fırında 30 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin.
4. Arzu ettiğiniz taze ve kuru baharatları marinasyon karışımına ekleyebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER