Mevsim sebzelerinin en faydalısı, sofraların en hafifi nefis enginarları siz nasıl pişirirsiniz? Durun tahmin edelim; bol limon, biraz dereotu, belki biraz bezelye ve elbette ki zeytinyağı kullanarak değil mi? Sıradaki tarifimizde de bu
malzemeler elbette ki var ancak başka yardımcılar da var! Şöyle ki bu kez başrol sahibi enginarın tahtı bakla ile sallanıyor. Nasıl mı? Enginarın faydalarına baklanın lezzeti ekleniyor, soğan aşkı ile kavruluyor, limon suyu ve karabiber şifa oluyor, dereotu mis gibi kokutuyor, bir miktar un doyuruculuğu artırıyor ve ortaya kusursuz bir seçenek çıkıyor!
Enginar ve baklanın mükemmel buluşmasını deneyimlemek, sağlıklı ve az kaloriye sahip bir öğün tüketebilmek için videomuzu izleyin ve mutfağın yolunu tutun. Şimdiden afiyet olsun!