MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Baklalı Enginar
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI5 Porsiyon

Mevsim sebzelerinin en faydalısı, sofraların en hafifi nefis enginarları siz nasıl pişirirsiniz? Durun tahmin edelim; bol limon, biraz dereotu, belki biraz bezelye ve elbette ki zeytinyağı kullanarak değil mi? Sıradaki tarifimizde de bu
malzemeler elbette ki var ancak başka yardımcılar da var! Şöyle ki bu kez başrol sahibi enginarın tahtı bakla ile sallanıyor. Nasıl mı? Enginarın faydalarına baklanın lezzeti ekleniyor, soğan aşkı ile kavruluyor, limon suyu ve karabiber şifa oluyor, dereotu mis gibi kokutuyor, bir miktar un doyuruculuğu artırıyor ve ortaya kusursuz bir seçenek çıkıyor!

Enginar ve baklanın mükemmel buluşmasını deneyimlemek, sağlıklı ve az kaloriye sahip bir öğün tüketebilmek için videomuzu izleyin ve mutfağın yolunu tutun. Şimdiden afiyet olsun!

Baklalı Enginar
MALZEMELER
  • kuru soğan

    1 adet
  • taze bakla

    300 gram
  • un

    1,5 yemek kaşığı
  • su

    500 gram
  • enginar

    6 adet
  • tuz

    1 tatlı kaşığı
  • karabiber

    1 çay kaşığı
  • zeytinyağı

    4 yemek kaşığı
  • ince kıyılmış dereotu

    4 yemek kaşığı