Bal Kabaklı Pişmeyen Cheesecake Tarifi
2 votes, average: 2,50 out of 52 votes, average: 2,50 out of 52 votes, average: 2,50 out of 52 votes, average: 2,50 out of 52 votes, average: 2,50 out of 5
2,50/5Toplam: 2 Oy
view 2.281
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Bal Kabaklı Pişmeyen Cheesecake Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bal kabağıyla yapılan bal gibi tarifler serimiz sofralarınıza, çay, kahve ve atıştırmalık saatlerinize ilham vermeye devam ediyor! Klasik cheesecake tarifinden sıkılanlara, pişmeyen hali var sırada! Üstelik bal kabağıyla çok farklı ve lezzet dolu bir aroması var…

Bal Kabaklı Pişmeyen Cheesecake Yapımı:

1. Mutfak robotuna aldığınız yulaflı bisküvileri toz haline gelene kadar çekin. Tereyağını ayrı bir yerde eritip un haline gelen bisküvilerle karıştırın. Son olarak toz tarçın ekleyin.
2. Kelepçeli kek kalıbının tabanını hazırladığınız bisküvili karışımla kaplayıp kaşığın tersiyle düzeltin. Buzdolabında 10 dakika kadar soğutun.
3. Suyunu süzdürdüğünüz labne peynirini esmer şeker ilavesiyle çırpın. Ayrı bir yerde soğuk süt eklediğiniz toz krem şantileri yüksek devirde çırpın.
4. Küçük parçalar halinde kestiğiniz bal kabaklarını üzerini geçecek kadar su ilavesiyle yumuşayana kadar haşlayın. Çatal ya da püre yapıcı yardımıyla ezdiğiniz haşlanmış bal kabaklarını ayrı bir yerde soğutun.
5. Çırpılmış krem şanti, labne peyniri, bal kabağı püresi, toz zencefil, tarçın ve vanilyayı geniş bir kapta karıştırın.
6. Önceden hazırladığınız cheesecake tabanını çırpılmış kremalı karışımla doldurup derin dondurucuda soğumaya bırakın. Kıvam alan keki dilimler halinde soğuk olarak servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER