Balkabağı Tatlısı Tarifi
6.832 votes, average: 4,05 out of 56.832 votes, average: 4,05 out of 56.832 votes, average: 4,05 out of 56.832 votes, average: 4,05 out of 56.832 votes, average: 4,05 out of 5
4,05/5Toplam: 6.832 Oy
view 84.571
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Balkabağı Tatlısı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Baldan tatlı bir balkabağı tatlısına ne dersiniz? Ceviz ve kaymakla lezzetine lezzet katılan nefis tarifimiz için bizden ayrılmayın! Balkabağı ile yapılmış farklı bir lezzet; Balkabağı Çorbası. Denemek ister misiniz? Buyurun MigrosTV’ye!
İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fidelere ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Balkabağı Tatlısı Yapımı:

1. Kabakların kabukları ve yeşil kısımlarını iyice temizledikten sonra geniş tabanlı bir tencereye dizin.
2. Üzerine su ve şekeri ekledikten sonra kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar kapağı kapalı bir şekilde pişirin.
3. Son olarak iri çekilmiş ceviz ve kaymakla sunumu yapın.

EN ÇOK İZLENENLER