Balkabaklı Cheesecake Tarifi
5.100 votes, average: 4,72 out of 55.100 votes, average: 4,72 out of 55.100 votes, average: 4,72 out of 55.100 votes, average: 4,72 out of 55.100 votes, average: 4,72 out of 5
4,72/5Toplam: 5.100 Oy
view 66.753
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Balkabaklı Cheesecake Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Daha önce vanilyalı, çilekli ve hatta Oreo’lu -ki Oreo sadece Migros’ta- cheesecake’ler yapıp, kendimize nefis bir ziyafet çekmiştik. Gelin bu sefer balkabağı ile deneyelim. Lezzet garantisi bizden!

Balkabaklı Cheesecake Yapımı:

1. Geniş tabanlı tencerede balkabaklarının üzerine önce su sonra şekeri ekleyerek kısık ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin.
2. Yumuşayan kabakları akışkan bir kıvam alana kadar blenderdan geçirin.
3. Krem peynir ve şekeri eriyene kadar çırpın.
4. Yumurtaları teker teker ekleyin.
5. Son olarak vanilla ve krema ekleyin.
6. Taban için yulaflı bisküvileri rondodan çekin ve oda sıcaklığındaki tereyağı ile karıştırın.
7. Yuvarlak kek kalıbının altına pişirme kâğıdı serip hazırlanan tabana eşit şekilde yayın.
8. Son olarak hazırladığımız kremayı ekleyip önceden ısıtılmış fırında ilk 20 dakika 180 derecede daha sonra yaklaşık yarım saat 160 derecede pişirin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER