Barbunya Pilaki Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Barbunya Pilaki Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Meze ya da ana yemek olarak tüketilebilecek barbunya pilaki, protein ve B
grubu vitaminleri bakımından zenginliği, sağlığa olan birçok faydasıyla
sofralarımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Soğuk olarak servis edilmesi
sayesinde bir gün önceden hazırlanabilir. Böylelikle eve döndüğünde
yemeğinin hazırda beklemesini, üstelik beklerken daha da lezzetlenmesini
dileyenlerin gözdesidir. Tadan herkese hafif bir tokluk hissi armağan eder. Tam
kıvamında pişmiş, havucuyla patatesiyle gönüllü olarak kaynaşmış haliyle mest
edecek bir barbunya pilaki için siz de sofranızda ve midenizde yer açın!
Zeytinyağlı tariflere doymanızı sağlayacak, ızgara köfte ve balık gibi yemeklerin
yanına çok yakışacak barbunya pilaki yapılışını tüm detaylarıyla videomuzdan
öğrenebilirsiniz; şimdiden afiyet olsun!
Nefis barbunya pilaki tarifi ve daha birçok zeytinyağlı seçeneğin yapılışı için
bizden ayrılmayın.

Barbunya Pilaki Yapımı:

1. İlk olarak bir tencerenin içerisine yağı, rendelenmiş kuru soğanı ve sarımsaklar ekleyip kavurun.
2. Ardından salçayı ve küp küp doğranmış domatesleri ekleyip iyice pişirin.
3. Daha sonra ufak küpler halinde doğranmış olan patates ve havucu ekleyip kavurmaya devam edin.
4. Barbunya ve suyu da ekleyip pişmeye bırakın.
5. Kaynayınca içerisine baharatlarını da ekleyip tüm malzemeler iyice yumuşayana kadar pişirip.
6. Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
.
.

EN ÇOK İZLENENLER