Hettüş Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,50/5 Toplam: 2 Oy
view 4.799
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Hettüş Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis yeşiller yine ilham kaynağımız… Bayatlayan ekmekleri değerlendirmeye devam ediyoruz ve buz kez vitamin dolu salatamıza ekliyoruz. Bayat ekmekli semizotu salatası, nam-ı diğer hettüş tarifimizin detayları için videomuzu izleyin. Her evde olan malzemeler, pratik tariflerle MigrosTV’de olmaya devam edecek. Bu tariflerimiz de ilginizi çekecek; bayat ekmek kebabıyoğurt soslu köfte.

Püf noktası:

Salataya eklediğiniz bayat ekmek küplerinin daha kıtır olmasını tercih ederseniz ekmek küplerini fırınlayabilirsiniz.

Hettüş Yapımı:

1. Bol suda yıkayıp fazla suyunu kuruttuğunuz semizotlarının yaprak kısımlarını tek tek ayıklayın.
2. Bayat ekmek dilimlerini küp şeklinde kesin. Ortadan ikiye kesip uç kısımlarını aldığınız domatesleri küp şeklinde doğrayın. Kuru soğanı oldukça küçük küpler halinde doğrayın.
3. Ayıklanmış semizotu yaprakları, doğranmış kuru soğan, domates, bayat ekmek küpleri, sirke, zeytinyağı, taze sıkılmış limon suyu ve tuzu derin bir kasede karıştırıp bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER