Belçika Usulü Mayonez ve Patates Kızartması Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,05/5 Toplam: 6.985 Oy
view 49.379
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Belçika Usulü Mayonez ve Patates Kızartması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dünya mutfaklarının sevilen lezzetleri, Dünya Kupası heyecanı ile buluşuyor!İspanya, Portekiz ve Brezilya‘nın ardından şimdi de Belçika‘ya uğruyor ve samuray mayonez ve sarımsak soslu patates kızartması tarifi hazırlıyoruz. Ba-yı-la-cak-sı-nız!

Belçika Usulü Mayonez ve Patates Kızartması Yapımı:

1. Sarımsaklı Sos: 5 kaşık mayonezi 3 kaşık ricotta ya da lor peyniriyle karıştırın.
2. 3-4 diş sarımsak ve 1 sap taze soğan ekleyin.
3. Mikserden geçirin.
4. Ve bir kaşık ince ince kıyılmış maydanoz ekleyin.
5. ‘Samuray’ Mayonez: Közlenmiş 1 adet yeşil biberi ufak ufak doğrayın, 8 kaşık mayonez, 1 kaşık üzüm sirkesi, 1 acı kırmızı biber ve 1 çay kaşığı hardal ekledikten sonra bütün malzemeleri sos kıvamına gelene kadar mikserden geçirin... Afiyet olsun!

EN ÇOK İZLENENLER