Bezelyeli Patates Püresi Tarifi
5.333 votes, average: 4,04 out of 55.333 votes, average: 4,04 out of 55.333 votes, average: 4,04 out of 55.333 votes, average: 4,04 out of 55.333 votes, average: 4,04 out of 5
4,04/5Toplam: 5.333 Oy
view 47.120
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Bezelyeli Patates Püresi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Geleneksel patates püresine bir alternatif de MigrosTV‘den! Klasik patates püresini bir de bezelyeli deneyin. Yapımı kolay püre tarifi sizi videomuzda bekliyor. Yanına bir de limon ve yoğurtlu tavuk yapalım mı? O da çok kolay! Bi’tık ötede buluşalım!

Bezelyeli Patates Püresi Yapımı:

1. Patatesleri yıkayıp tuzlu suda kabukları ile haşlayın.
2. Diğer taraftada bezelyeleri kaynamış suya atın, bir süre haşlansınlar ama renklerini kaybettirmeden alın.
3. Haşlanan patatesleri soğuk suya tutup soyun, püre yapıcı ile ezin.
4. İçine tereyağı, krema, tuz ve karabiberi katıp iyice karıştırın.
5. En son bezelyeleri içine katıp ezmeden hafifçe karıştırın.
6. Üzerine bir parça tereyağı ile istediğiniz bir et yemeğinin yanında servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER