Bi’lokmalık Vişneli Revani Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,45/5 Toplam: 6.743 Oy
view 55.908
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

Bi'lokmalık Vişneli Revani Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Şerbetli tatlı tariflerinin en lezzetlilerinden birini yaptık sizin için; revaniBi’lokmada yiyip, pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz revani tarifine biraz da vişne eklemeye ne dersiniz? Şerbetli ve meyveli tatlı tarifimizi mutlaka deneyin!

Bi'lokmalık Vişneli Revani Yapımı:

1. Revaninin şerbeti için bir sos tenceresinde şekeri, suyu ve limon suyunu kaynayana kadar pişirin ve soğumaya bırakın.
2. Vişne Sosu için. Vişneyi, toz şekeri ve suyu sos tenceresinde kaynayana kadar pişirin.
3. Nişastayı çok az suyla eritin ve tencerenin içine dökün.
4. Kıvamlı bir sos olana kadar ksısık ateşte pişirin.
5. Soğumaya bırakın. Hazır revaniyi yuvarlak kesme kalıbıyla kesin.
6. Soğumuş şerbetin içine atın, şerbeti çektikten sonra bir tabağa alın.
7. Revanilerin üzerine 1 yemek kaşığı kaymak koyduktan sonra üzerlerine vişne sosunu dökün.

EN ÇOK İZLENENLER