Buğday Salatası
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5
2,00/5Toplam: 1 Oy
view 3.343
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Salata aşkı bambaşkadır. Kimileri için salata olmayan sofra biraz eksik sayılırken kimileri içinse salata başlı başına bir öğün olmaya yeterlidir. Siz kendinizi hangi kategoriden sayarsınız bilemeyiz; ama birbirinden farklı salata çeşitlerini denemekten keyif alabileceğinizi tahmin ediyoruz. Eğer ki tahinlerimiz doğruysa sizi pek de bilinmeyen buğday salatası ile tanışmaya davet ediyoruz! Besleyici, sağlıklı, renkli ve kaşıklaması pek keyifli olan bu salatanın üstelik hazırlanışı da çok basit! Şöyle ki; haşlanan buğday tanelerini mısır tanelerinin sarısı, taze soğanların yeşili, biberin kırmızısı, dereotu ve maydanozun eşsiz kokusu, narın vitamini ile buluşturup enerji ve renk patlaması bir tabak hazırlıyoruz. Daha sonra nar ekşisi, pul biber ve limon suyundan hazırladığımız sosu salata üzerinde gezdirirken ağzımızın sularına hakim olmaya çalışıyoruz, işte bu kadar!

Spor sonrasında kaybettiği enerjiyi geri kazanmak isteyenler için, akşam yemeğini hafif ama besleyici bir tarifle geçiştirmek isteyenler için harika bir seçenek olacak buğday salatası hakkında geri kalan tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Buğday salatası nasıl yapılır, buğday salatası tarifi, buğday salatası yapımı, buğday salatası yapılışı, ev yapımı buğday salatası, buğday salatası hazırlanışı, buğday salatası malzemeleri, buğday salatası nasıl hazırlanır ve daha birçok farklı salata tarifi MigrosTV videolarında sizi bekliyor!

YAPILIŞI:

1. Akşamdan ıslatılmış buğdayları yumuşayıncaya kadar haşlayın ve suyunu süzün.
2. Soğan , maydanoz, köz biberi ve dereotunu incecik kıyın.
3. Tüm malzemeleri haşlanmış buğday ile harmanlayın.
4. Sos malzemelerini bir kase içinde çırpın ve salataya dökün. Hafifçe malzemeleri ezmeden karıştırın, üzerini ceviz ve nar ile süsleyip servis edin.
5. Not: Dilerseniz kornişon turşu ilave edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER