Buğu Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5,00/5 Toplam: 1 Oy
view 2.244
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Buğu Kebabı Tarifi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Buğular arasından bu kez Romeo olmasa da onun kadar efsanevi olacak bir lezzet çıkageliyor. Buğu kebabı, dışarı buhar vermemesi amaçlanarak kapağı kapalı bir şekilde kendi suyu ile pişirilmeye çalışılan enfes mi enfes bir kebap çeşidi. İster özel misafirler isterseniz sadece kendiniz için ziyafet çekmeyi sağlayacak bu şahane tarifi kolaylıkla hazırlayıp lezzetine bayılabilirsiniz. Et, soğan, domates, sarımsak, kekik ve çeşitli baharatlarla hazırlanarak müthiş bir aromatik lezzet sunan, aynı zamanda vitamin dolu ve oldukça doyurucu buğu kebabını denememeniz için bir neden yok. Etin en güzelini seçip doğru mutfağa, şimdiden afiyet olsun!

Buğu kebabı tarifi, buğu kebabı nasıl yapılır, buğu kebabı yapımı, buğu kebabı nasıl hazırlarım, buğu kebabı kolay hazırlanışı, evde kolay buğu kebabı yapımı ve daha birçok kebap tarifi için bizden ayrılmayın!

Servis Önerisi;

Yanına bir miktar bulgur pilavı ya da yeşillik ekleyerek lezzeti tamamlayabilirsiniz.

Buğu Kebabı Tarifi Yapımı:

1. Öncelik olarak arpacık soğanlar ile sarımsaklar soyulur ve domatesler rendelenir.
2. Kuşbaşı et ısıtılmış olan tencerenin içerisine alınır ve rengi değişene kadar kavrulur. Ardından üzerine soğan ve sarımsaklar ilave edilerek kavrulma işlemine devam edilir.
3. En son rendelenen domatesler eklenir ve baharatlar ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılarak 1 saat pişmeye bırakılır ve sıcak bir şekilde servis edilir.

EN ÇOK İZLENENLER