Çılbır Nasıl Yapılır?
5.584 votes, average: 4,25 out of 55.584 votes, average: 4,25 out of 55.584 votes, average: 4,25 out of 55.584 votes, average: 4,25 out of 55.584 votes, average: 4,25 out of 5
4,25/5Toplam: 5.584 Oy
view 56.149
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Çılbır Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Pratik çılbır tarifi şimdi MigrosTV’de! Nefis öneriler, farklı fikirler ve çok kolay tarifler için MigrosTV’yi takip etmeye devam edin.

Çılbır Yapımı:

1. Orta boy bir tencereye su,tuz ve sirkeyi koyun,karıştırın, kaynatın ve altını kısın.
2. Tüm yumurtaları küçük kaselere kırın,bir kaşık yardımıyla tenceredeki suyu aynı yöne doğru çevirin.
3. Tencerenin tam ortasına aralıklarla kaptaki yumurtaları dökün ve 2 dakika pişirin(damak tadınıza göre süreyi arttırıp,azaltabilirsiniz) ve sonra yumurtaları bir tabağa alın
4. Sarımsakları püre haline getirip yoğurtla karıştırın ve yumurtaların üstüne dökün.
5. Son olarak yağı tavada hafif kızdırıp kırmızıbiberleri atın ve yaklaşık bir dakika kavurun.
6. Yumurtaların üstüne dökerek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER