MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Çilek Hoşafı Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME40'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

Hoşaftan anlamayan eşeği bile dize getirecek sihirli bir tarif var sırada!

Tüm sene yolları gözlenen çileklerin leziz ve hoş kokulu büyüsü, bu kez şifa dolu bir hoşaf oluyor. Katkı dolu tüm meyve sularına ve gazlı içeceklere karşı bu hoşaf bedeninize çok iyi gelecek. Onu bir şişeye doldurup gün boyu yanınızda taşıyabilir, enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda müthiş bir destek olarak görebilirsiniz. İster akşam yemeklerinizin yanına ekleyip hem tatlı hem içecek ihtiyacınızı giderin, ister çocuğunuzun beslenme çantasına koyup besleyici bir takviye sağlayın.

Hadi bakalım, çilek hoşafı ile kaynayan tencerelerin kokusu önce evinizi sonra tüm ruh ve bedeninizi sarıp sarmalasın! Çilek hoşafı yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Çilek hoşafı tarifi, çilek hoşafı nasıl yapılır, çilek hoşafı yapımı, çilek hoşafı yapılışı, çilek hoşafı hazırlanışı ve daha birçok farklı tarif için bizden ayrılmayın.

Çilek Hoşafı Tarifi
MALZEMELER
  • çilek

    200 gram
  • toz şeker

    1 çay bardağı
  • su

    3 su bardağı sıcak
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Derin bir tencere içerisine şeker ve suyu ekleyip şeker eriyene kadar orta ateşte karıştırın.

  • 2. Adım

    Ardından yıkayıp temizlediğiniz çilekleri ikiye keserek tencere içerisine alın ve suya rengini verene kadar pişirin.

  • 3. Adım

    Çileklerin rengi hafif değişince ocaktan alın ve oda sıcaklığına gelmesini bekleyin.

  • 4. Adım

    Daha sonra buz dolabında tamamen soğuttuktan sonra kaselere koyarak servis edin.