Çilek Reçeli Nasıl Yapılır?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Çilek Reçeli Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis reçel çeşitleri, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alır.
Sofranın rengi, damakların lezzetidir. Minik minik kâseleri doldurarak sofraları
güzelleştirir, öğünlere vitamin katarlar. Reçel olmadan peynir biraz eksik,
ekmekler biraz üzgündür.
Peki, reçel çeşitleri arasında sizin favoriniz hangisidir? Yoksa birçok insan gibi
sizin favoriniz de çilek reçeli mi? Öyle ya, çilek reçelinin ekmeğimizin
üzerindeki yeri çok ayrıdır! Nefis bir tereyağı ile de buluşursa tadına doyum
olmaz, aman porsiyonlara dikkat!
Peki çilek reçeli nasıl yapılır? Sıradaki videomuz sayesinde çilek reçelini hazır
almak yerine evde kendiniz çok pratik bir şekilde yapabilir, kahvaltı keyfinizi
katlayabilirsiniz. Pişerken eve yayılan mis gibi kokusuyla kendisine ayrı bir âşık
olacağınız çilek reçeli yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda; şimdiden
afiyet olsun!
Çilek reçeli ve daha birçok leziz reçel çeşidi MigrosTV’de sizi bekliyor. Bizden
ayrılmayın!

Çilek Reçeli Yapımı:

1. İlk olarak çileklerin saplarını ayırıp yıkayın.
2. Daha sonra çileklerin üzerine toz şekeri ekleyip bir gece bekletin.
3. Ardından bir tencerede kıvam alana dek kaynatın.
4. Daha sonra içerisine limon suyunu ekleyip 3-4 dakika daha kaynatıp ocaktan alıp kavanoza ekleyip soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
.

EN ÇOK İZLENENLER