Crepe Suzette Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,87/5 Toplam: 5.099 Oy
view 54.607
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Crepe Suzette Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Crépe Suzette için hazırlanan krebin ince hamurlu olması ilk şart.  Krep ve portakal kabuğu rendesi bir araya gelince ismi gibi davetkar bir tarif ortaya çıkıyor; Crépe Suzette. Konuklarınıza sunabileceğiniz bu leziz tarife gelin birlikte göz atalım.

Diğer krep tariflerimizi izlediniz mi? Ispanaklı krep, kırmızı pancarlı labneli krep, fındık ezmesi ve elmalı krep

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Crepe Suzette Yapımı:

1. Yumurtayı şekerle çırpın.
2. Üzerine sütü ve ocakta eritilmiş tereyağını ekleyin.
3. Sonra unu yavaş yavaş ekleyerek çırpmaya devam edin.
4. İyice karıştırdıktan sonra ısınmış tavada ince bir kat halinde iki tarafını da pişirin.
5. Ardından portakal sosu için şekeri karamelize edip, yağı ve portakal suyunu ekleyin.
6. Sos kıvam alınca portakal kabuğu rendesini de ekleyin. Kreplerin üzerine gezdirin ve servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER