Dana Antrikot Nasıl Pişirilir?
9 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 5
3,33/5Toplam: 9 Oy
view 52.448
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Dana Antrikot Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kasabınıza gidip şöyle diyin “Akşama özel misafirlerim gelecek; bana en güzel, en lezzetli etleri ayırıverin.” Kasabınızın seçimine bıraktığınızda karşılaşacağınız sonuç, muhtemelen size ayrılmış antrikotlarla buluşmak olacaktır. Çünkü antrikot, keyifli akşam yemeklerinin başrolünde olabilecek üst seviye bir lezzettir, tartışmaya kapalıdır. Etin en lezzetlisi sizin için ayrıldı, peki ya yetecek mi? Asla. Şimdi kontrol sizde; onu hünerlerinizle nasıl şekillendirecek, ona elinizin lezzetini nasıl geçireceksiniz? Neyse ki bunun için MigrosTV videoları yanınızda!

Dana antrikot nasıl pişirilir, dana antrikot yapımı, leziz dana antrikot ve daha birçok farklı et tarifi için MigrosTV videolarını izlemeye devam edin.

Bu videolarımız da ilginizi çekecek; Zeytinyağlı barbunya, etli kuru fasulye

Dana Antrikot Yapımı:

1. Kalın tabanlı tavanızın dumanlar çıkartacak kadar ısındığından emin olun.
2. Antrikot dilimlerinin her iki tarafını da iri çekilmiş tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.
3. İyice kızan tavada her iki tarafını da yakmadan kahverengi amber rengini koruyacak şekilde mühürleyin.
4. Etler mühürlendikten sonra tavaya ortadan ikiye kesilmiş bir baş sarımsak, kekik ve defne yapraklarını atın.
5. Bu aşamada ekleyeceğiniz tereyağı, yüksek ısıyla otların bir anda yanmasını engelleyecektir.
6. Tavanın ısısını kontrol ederek tereyağını kaşıkla sürekli olarak et dilimlerinin üzerine gezdirin.
7. Etinizi istediğiniz derecede piştikten sonra dinlenmeye alın.
8. Servisinde kullanacağınız yufkayı, bu esnada önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika ısıtın ve tabağı süsleyerek servis edin

EN ÇOK İZLENENLER