Et yemeklerine bayılanlar, “Bana et olsun da her gün yesem bıkmam.” diyenler; size lezzetiyle büyüleyecek, malzemeleri ile sağlık kazandıracak nefis bir önerimiz var!
Doğranmış bolca soğan ve kapya biber, rendelenmiş bolca havuç gibi sebzeler; kimyon, kekik, kırmızı toz biber gibi baharatlar ile buluşan kuşbaşı doğranmış et eşliğinde sizi bir lezzet şölenine davet ediyoruz!
Sulu yemek sevenlerin de bayılacağı dana gulaşı ister çatalla tüketin ister kaşıkla; ama suyuna ekmek banmayı da sakın unutmayın! Yanına bir pilav da pişirirseniz bu akşam yemeği hem damaklara hem de akıllara kazınır. Hadi; ev halkını sevindirmek, misafire umduğundan da güzel bir yemek yedirmek için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!