Dana İşkembe Çorbası Tarifi
6 votes, average: 4,00 out of 56 votes, average: 4,00 out of 56 votes, average: 4,00 out of 56 votes, average: 4,00 out of 56 votes, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 6 Oy
view 8.445
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Dana İşkembe Çorbası Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kış günlerinin dumanı üstünde lezzeti dana işkembe, Migros güvencesiyle sunuluyor. Tam kıvamında, nefis tarifi için videomuzu izleyin. Migros markalı ürünler ve Uzman Kasap lezzetleri ile yapabileceğiniz tarifler ve pişirme önerileri için MigrosTV’yi takip etmeyi unutmayın.

Pişirme önerisi:

Doğranmış işkembeleri haşladığınız suya arzuya göre tane karabiber ve defne yaprağı da ilave edebilirsiniz.

Dana İşkembe Çorbası Yapımı:

1. Kereviz sapını iri parçalar halinde kesin. Ayıklanmış kuru soğanı ortadan ikiye bölün.
2. Temizlenmiş ve doğranmış dana işkembe, kuru soğan, taze sıkılmış limon suyu, doğranmış kereviz sapı, taze biberiyeyi derin bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin.
3. Terbiye karışımı için; yoğurt, taze sıkılmış limon suyu, yumurta sarısı, un ve tuzu çırpıcı yardımıyla karıştırın.
4. Haşlanan işkembelere hazırladığınız terbiye karışımını azar azar ekleyip karıştırarak pişirme işlemini sürdürün. Arzuya göre az miktarda tuz ilave edin.
5. Ocaktan aldığınız sıcak çorbayı, dövülmüş sarımsak ve sirke ilavesiyle servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER