Dana Kıymalı Kabak Dolması Tarifi
6.882 votes, average: 4,78 out of 56.882 votes, average: 4,78 out of 56.882 votes, average: 4,78 out of 56.882 votes, average: 4,78 out of 56.882 votes, average: 4,78 out of 5
4,78/5Toplam: 6.882 Oy
view 67.004
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Dana Kıymalı Kabak Dolması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kabak dolması yapmak hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı. Pratik bir şekilde yapabileceğiniz, dana etinin en güzel hali ve enfes baharatlarla harmanlanan tadına doyulmaz bir yemek yapıyoruz; kabak dolması. “Mükemmel bir sofra, iyi et ve sağlıklı gıdadan geçer!” diyenlerdenseniz, kabak dolması tarifimizi kaçırmayın.

Dana Kıymalı Kabak Dolması Yapımı:

1. 2 adet soğanı yemeklik doğrayın.
2. Kabakları ikiye bölüp dış kabuğu bir bıçak yardımıyla soyun.
3. Kabakların için kışıkla oyun ve içine, kıyma, soğan, Migros pirinç, nane, salça, karabiber ve tuzdan oluşan karışımı doldurun.
4. İçini doldurduğunuz kabakları derin bir tencereye koyun.
5. Dolmaların üzerine margarin ve dereotu yerleştirdikten sonra salçalı su ilave edin.
6. Afiyet olsun.

EN ÇOK İZLENENLER