Dana Rosto Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,75/5 Toplam: 4 Oy
view 4.613
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Dana Rosto Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Etin en lezzetli halleri MigrosTV mutfağında pişmeye devam ediyor… Dana rostoya ne dersiniz? Tüm detayları için videomuzu izleyin.

Dana Rosto Yapımı:

1. Eti tencereye alın ve suyunu ilave ederek kapağını kapatıp pişirmeye bırakın.
2. 1 saat kadar piştikten sonra içine küçük küpler halinde doğradığınız soğan, havuç, defne yaprağı, tane karabiberleri ve tuzu ilave edip 1 saat kadar pişirin.
3. Sosu için tencereye az miktar sıvı yağ dökün, salçayı da ilave edip kavurun.
4. Pişmiş rostonun suyunu ilave edip pişirin.
5. Püresi için patatesleri soyun, doğrayın ve üstünü geçecek kadar su ilave edip haşlayın.
6. Haşlanan patatesleri süzün ve bir ezici yardımıyla ezerek püre haline getirin. Süt, tereyağı, tuz ilave edip karıştırın.
7. Püreyi servis tabağına alın. Üzerine dilimlediğiniz rostoları dizin.
8. Sosu etin üzerine dökün.

EN ÇOK İZLENENLER