Dereotlu Bakla Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 743
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Dereotlu Bakla Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Babaannenin elinden öpülmüş, köyünüzün mis kokulu bahçelerinde geziniyormuş gibi hissettirecek bir tarifle devam ediyoruz. Dereotlu bakla ile hafif bir öğün hazırlayabilir, bedeninizi sağlıkla doldurabilir, damaklarınızı lezzetle buluşturabilirsiniz.

Bahar yorgunluğundan şikayetçi olan tüm bünyelerin imdadına kimine göre mayhoş, kimine göre tatlı lezzeti ile taptaze baklalar yetişiyor. Gelin siz, mevsimi gelmişken vitamin ve protein açısından zengin olan baklalardan bolca alın ve onu her tarife yakıştırın; ama önce videomuzu izleyin ve dereotlu olanı deneyin.

Harika bir dereotlu bakla yemeği için tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Dereotlu bakla tarifi, dereotlu bakla yapımı, dereotlu bakla hazırlanışı, dereotlu bakla nasıl yapılır ve daha birçok hafif lezzet MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Dereotlu Bakla Yapımı:

1. Bir karıştırma kabı içerisine ayıklayıp doğradığınız baklalara 4 su bardağı su, limon suyu ve unu alıp karıştırın.
2. Uygun bir tencere içerisine sıvıyağ alıp ince doğradığınız soğanları kavurun ve salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.
3. Ardından suyunu süzdüğünüz baklaları da ekleyip baharatları ilave edip karıştırın.
4. Üzerine 5 su bardağı sıcak su ekleyip tuzu ve şekeride ilave ettikten sonra karıştırıp kapağını kapatın ve orta ateşte 30 dakika pişirin.
5. Baklalar piştikten sonra ince kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın ve servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER