MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Doğal Elma Sirkesi Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Salata gibi birçok yemek tarifinden tutun da kozmetik ve temizlik gibi birçok alana kadar kullanılan elma sirkesini evde kendi ellerinizle hazırlamak ister misiniz? İstersiniz de “Zor mu olur acaba?” diye düşünüyor olabilirsiniz ancak; elma sirkesini tamamen doğal bir şekilde hazırlayıp lezzete ve şifaya doymak hiç de düşündüğünüz kadar zor değil. Doğal bir elma sirkesini hazırlamak, işten eve döndüğünüzde kısa bir boşlukta tamamlanabilecek kadar zahmetsiz. Nasıl mı?

Mevsimin en güzel kırmızı elmalarını seçin ve üzerine biraz nohut, bulgur, bal ve su ekleyip bir süre bekletin. İşte sadece bu kadar! Sonra hazırladığınız sirkeyi, salata gibi birçok seçeneğe ekleyip yiyeceklerinizi çok daha lezzetli ve sağlıklı hale getirin, bizce şahane teklif! Sizce de şahane bir teklif ise geri kalan tüm detaylar için videomuzu izleyip derhal işe koyulun ve bu şifadan mahrum kalmayın, şimdiden afiyet olsun!

Doğal elma sirkesi tarifi, doğal elma sirkesi nasıl yapılır, doğal elma sirkesi yapılışı, doğal elma sirkesi hazırlanışı, doğal elma sirkesi nasıl hazırlanır, ev yapımı doğal elma sirkesi, doğal elma sirkesi malzemeleri, pratik elma sirkesi ve daha birçok tarif MigrosTV videolarında sizi bekliyor. Bizden ayrılmayın!

Doğal Elma Sirkesi Tarifi
MALZEMELER
  • kırmızı elma

    1 kg
  • bal

    3 yk
  • su

    3 litre
  • nohut

    yarım sb
  • bulgur

    3 yk
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Elmaları yıkayıp minik küpler halinde doğrayın,

  • 2. Adım

    Bal, bulgur ve nohutları ilave edin

  • 3. Adım

    Üzerine kavanoz dolana kadar su ekleyin ve plastik bir kaşıkla karıştırın,

  • 4. Adım

    20 gün boyunca günde 1 kere karıştırın, 20 gün sonunda 20 gün boyunca hiç açmadan serin ve güneş ışığından uzak bir yerde bekletin ve süzerek kullanın.