Domates Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,38/5 Toplam: 8 Oy
view 5.814
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Domates Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lezzetin uzmanı Uzman Kasap’la nefis tarifler, pişirme önerileri MigrosTV’de. Kısa zamanlarda büyük lezzetler hazırlamak için Uzman Kasap’tan iyi et ürünleri Migros’ta!

Püf noktası:

Kebapları yağlayıp arzuya göre tuz ve karabiberle çeşnilendirdikten sonra pişirin.

Pişirme önerisi:

Izgara ya da mangalda 15 dakikada, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirebilirsiniz.

Domatesli kebapları, kendi hazırladığınız köftelerle de hazırlayabilir arzu ettiğiniz baharatları ekleyebilirsiniz.

Domates Kebabı Yapımı:

1. Derin bir servis kabına aldığınız domatesli kebapları, az miktarda zeytinyağıyla yağlayın.
2. Tuz ve karabiber ilavesiyle çeşnilendirin.
3. Önceden ısıtılmış ızgarada, aralarda ters yüz ederek 15 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER