Domatesli Barbunya Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,07/5 Toplam: 6.719 Oy
view 71.017
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Domatesli Barbunya Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dolmalık biber, nefis kokulu tereyağı ve defne yaprağı ile harmanlanan nefis bir deniz ürünü; domatesli barbunya. Sevdiklerinize keyifle sunabileceğiniz bu lezzetli tarifi amman kaçırmayın! Pazılı barbunya tava ve kağıtta barbunya tariflerimizi izlediniz mi?

Domatesli Barbunya Yapımı:

1. Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkarıp doğrayın.
2. Barbunyaların pullarını kazıyıp, içini temizleyin. Suyla yıkayın.
3. Soğanları ve biberleri küp küp doğrayın.
4. Bir tencerede soğanları tereyağında kavurun. Biberleri ekleyip birkaç defa karıştırdıktan sonra domates, defne yaprağı ve tuzu ekleyip yaklaşık 5 dakika pişirin.
5. Ocaktan alıp, üzerine dereotu ilave edip, karıştırın.
6. Barbunyaları fırın tepsisine dizin. Hazırlanan domates sosunu üzerlerine dökün.
7. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 20-25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER