Dört Peynirli Kanepe Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 4.075
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Dört Peynirli Kanepe Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Dört peynirin lezzeti bir arada, nefis peynir toplarında!

Püf noktası:

Kırmızı biberli karışıma arzuya göre doğranmış biberiye katabilir, peynirli karışımı grissini ile de servis edebilirsiniz.

Dört Peynirli Kanepe Yapımı:

1. Eski kaşarı rendeleyin. Tulum peyniri ve Ezine peyniri ufalayın.
2. Suyunu süzdürdüğünüz labne peyniri, ufalanmış Ezine peyniri, tulum peyniri ve rendelenmiş eski kaşarı derin bir kaseye alın. Rendelenmiş sarımsak, tuz ve taze çekilmiş tane karabiber ilavesiyle karıştırın.
3. Suyunu süzdürdüğünüz kırmızı biber turşularını küçük küpler halinde kesin. Fesleğen yapraklarını incecik doğrayın. Zeytinyağı ve balsamik sirke ilavesiyle karıştırın.
4. Arzuya göre kısa bir süre fırınladığınız baget ekmek dilimlerini servis tabağına alın.
5. Zeytinyağlı ve balsamik sirkeli kırmızı biberleri sonrasında da hazırladığınız peynirli karışımı ekleyip soğuk olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER